maanantai 31. maaliskuuta 2014

I love shopping & spending moneyyy

Olen tehnyt lähiaikoina pieniä ostoksia, mutta mulla on vielä paaaljon kevät- ja kesäostoksia tehtävänä, siis lähinnä juurikin niitä uusia vaatteita ja asusteita. Tyhjensin taannoin vaatekaappiani mistä lensi niin vaatteita kuin korkkareitakin kirpparille vietäväksi. Eli uutta tilalle vaan! Korutilannettakin pitää yhä päivittää, mutta olen onneksi saanut ostettua hyvin edullisesti uusia ihania kaulakoruja mm. Ginalta ja H&M:ltä, voin tehdä niistä erikseen postauksen vaikka ensi kerralla kun kirjoitan. :)

"Shopping is my cardio." -Carrie Bradshaw

En yleensä osta H&M:ltä kenkiä tai muitakaan asusteita kuin koruja, mutta käytyäni yhdessä H&M liikkeessä tuli törmättyä vain 5e hintaisiin aivan ihanan värisiin matalakorollisiin avokaskorkkareihin! Rakastan vaaleanpunaista ja pinkkiä, joten tiesin heti kun näin nuo että mun oli pakko saada ne. Ja vielä kun sovitin niitä jalkaani... Ihan täydelliset. Näin myös 1e hintaan kivat korvikset jotka päätin ostaa myös kenkien lisäksi. Olin hyvin tyytyväinen noihin 6e ostoksiini, ja noille kengille tulee kyllä paljon käyttöä kesällä. :)

Tiger Shopista saa kivoja kynsilakkoja useissa eri väreissä 2e hintaan, tällä kertaa hommasin purppuraisen josta löytyy myös kimalletta seasta.

kuva lainattu http://www.trashthedressonline.com/carrie-bradshaw-knows-best/
Ihanaa että Sinkkuelämää pyöritetään taas telkkarissa, tänäänkin tulee ne 3 jaksoa
peräkkäin Liviltä!

Liviltä tulee myös muita hauskoja ohjelmia, esim tämä: http://www.livtv.fi/ohjelmat/tuhluriprinsessat, Tuhluriprinsessat. Ohjelmasta mainitseminen shoppailupostauksen yhteydessä vaikutti hyvältä suunnitelmalta.. :D Huomenna uusin jakso tulee suorana klo 12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti