tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Eilen mulla alkoi olla jotenkin kipeä ja nuhainen olo, ja tänään oli jo pahempi olo eli tosi ikävän nuhainen olo. Kävin postista hakemassa yhden saapuneen paketin (jonka sisällön esittelen myöhemmin täällä blogissa) ja tunsin miten jo tuollainen pieni kävelylenkki kulutti kaikki voimat ja puhti oli ihan poissa. :( Olenkin nyt ihan luuserisoitunut ja katsonut vaan Netflixiä (blondin kostoa, blondea, Jersey Shorea on tullut pälyiltyä.. I love Netflix!) ja kävin jopa kirjastossa ja lainasin spontaanisti Marilyn Monroen elämästä kertovan Blondi-kirjan. Netflixistä katoin sitten myös tuota Blonde-sarjaa vähän matkaa joka myös kuvastaa kyseisen naisen elämää. Mielestäni Marilyn Monroe on hyvä esimerkki siitä, että kärsivällisyydellä, yritteliäisyydellä ja hyvällä asenteella pääsee pitkälle ja pystyy toteuttamaan unelmiaan. 8) Kirja on aika paksu ja sitä pari sivua ehdin lukea ja vaikutti hyvältä, joten se on ihan potentiaalinen kirja luettavaksi tässä kesän aikana. Olen kuitenkin hidas kirjojen lukija joten tuossakin menee varmasti hetki.

On ihan kuumehoureinen olo tätä kirjoittaessakin. Kipeänä mun mielestä ihmisellä on oikeasti lupa luuserisoitua eli olla tekemättä mitään liian raskasta, tai yksinkertaisesti vain maata. Musta kipeänä on turhauttavaa olla kun tylsistyn tosi helposti eikä saa oikeastaan tehdä mitään liian fyysistä tai touhuta liikaa, enkä myöskään jaksa olla neljän seinän sisällä kauaa. Inhottavan luuserimainen olo tosiaan :D ja sitä oloa ei yhtään helpota se ettei mun työt ole vieläkään alkanut, mutta pomo lupaili että pääsisin töihin tässä nyt ihan viikon sisään... Sen on parempi vaan pitää lupauksensa, sillä tartten oikeasti töitä ja kunnon tulonlähteen! :D

En jaksa edes liittää tähän mitään kuvia, ää. Ensi kerralla toivottavasti olen jo toipunut ja tulee järkevämpää postausta. :)

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti