sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Shoppailuja Lindexiltä

Kävin pyörähtämässä keskustan Lindexillä, tarkoituksenani etsiskellä sieltä kivoja koruja ja ehkä jotain muutakin kivaa kesäksi. Näin ihania sormuksia, joista nappasin 5e hintaan setin, jossa on useampi kultainen ohut sormus. Juuri sellaisia etsinkin. En nähnyt kivoja rannekoruja, mutta ihania statement-kaulakoruja oli allenuksessa 5e hintaan. Kun menin koruhyllyn toiselle puolelle näin ihania laukkuja myöskin alennuksessa, sekä ihanat maastokuvioiset matalakorolliset korkkarit vain hintaan 5e. Nekin nappasin mukaani, ja kun katsoin paremmin ympärilleni näin kokonaisen housurivistön jossa oli paljon perusfarkkuja ja muitakin kivoja housuja eri väreissä alennuksessa 5-15e. Löysin ihanat vihreät housut, nekin vain 5e, joiden väri muuten sopi sattumalta tosi hyvin yhteen niiden vihreiden maastokuviollisten kenkien kanssa. Matkalla sovituskoppiin huomasin vielä kivoja paitoja alennuksessa, joista mukaani tarttui kaksi ihanaa paitulia, toinen tumman fuksian värinen ja toinen harmaavalkoinen. Nämäkin vain 5e/kpl. Siis oikea alennus-miinakenttä koko kauppa! Aiempina vuosina en ole pitänyt Lindexin vaatteista, mutta nyt käytyäni tuossa liikkessä voin rehellisesti sanoa että Lindexistä tuli kertaheitolla yksi lempiliikkeistäni kivojen vaatteiden ja asusteiden ja noiden alennusten ansiosta. :) Kauppaan jäi nyt ne ihanat statement-kaulakorut joista olisin halunnut ostaa yhden kultaisen ja ehkä yhden toisenkin, mutta koska halusin pitäytyä pienemmässä budjetissa jätin ne ostamatta tällä kertaa. Ehkä käyn kuitenkin vielä joku päivä pyörähtämässä uudestaan ja katson josko ostaisi jonkun ihanan kaulakorun jos ne on vielä alennuksessa...

Tässä kuvassa mulla on päällä se toinen paita, ne vihreät housut sekä maastokuvio-kengät. Rakastuin noihin kaikkiin joten pakkohan ne oli ottaa. Kaikki oli juuri sopivan kokoisia. :)

Tässä se toinen paita. Ihana!

Harmaavalkoinen paita sovituksessa...

Tässä vielä ne kengät. Aivan ihana löytö ja tosi edullisesti 5e hintaan.

Vajaa 25e saaliini!

Rakastuin näihin sormuksiin - ihanan sirot ja kivan näköiset sormissa. En ole pitkään aikaan käyttänyt sormuksia kun en ole omistanut moniakaan, mutta nyt pääsen sitten käyttämään noita. :) Tuossa onkin useampi kappale joten noitahan voi käyttää sitten vaikka useampia samalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti