perjantai 18. huhtikuuta 2014

Treat people like you want to be treated

Kohtele ihmisiä kuin itse haluat tulla kohdelluksi. 

Tuota sananlaskua ei turhaan toistella, sillä itse karmaan uskovaisena ihmisenä tiedän ja olen huomannut, miten omat pienet päätökset voikaan vaikuttaa joko positiivisesti tai negatiivisesti ihmisiin ympärilläsi. Nämä pienet teot lopulta ainakin itselleni näyttävät, ketkä oikeasti ovat niitä hyviä ystäviäni ja ihmisiä joihin oikeasti voin luottaa, ja etenkin joiden kanssa oikeasti haluan viettää aikaa. Joskus kun teet jonkun ehkä vähän hätiköidynkin päätöksen, mieti ensin kysymystä "haluatko itse tulla kohdelluksi näin?" ja mieti tekojasi uudestaan ja ehkä tekisitkin asiat eri tavalla.. :)

"How people treat you is their karma; how you react is yours."- Wayne Dyer


"I believe in karma, and I believe if you put out positive vibes to everybody, that's all you're going to get back." - Kesha


Ja päinvastoin, jos jaat niitä negatiivisia viboja niitä tulet myös saamaan takaisin.



YouTubesta näkee nyt tän The Valleysin Lateyshan biisin, joka ainakin omasta mielestäni kuullosti jo telkkarissa sarjassa kuultuna hyvältä ja nyt biisi on valmistunut ja saanut oman musiikkivideon. I like! En valitettavasti saanut tähän liitettyä sitä musavideota, mutta YouTubesta sen löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti