maanantai 14. huhtikuuta 2014

Lemppari TV-sarja

Olen jo pitkään ajatellut kirjoittaa yhden kokonaisen blogitekstin käsitellen pelkästään maailman ihaninta TV-sarjaa ja ainakin omaa henkilökohtaista lemppariani, Sinkkuelämää, ja nyt viimein päätin sen tehdä. Miksi rakastamme, ja miksi minä rakastan, niin paljon juuri tätä kyseistä sarjaa?

1. Vaatteet ja asusteet


http://10awesome.com/wp-content/uploads/2013/08/sex-and-the-city-life-lessons01.jpg







































http://media2.onsugar.com/files/upl1/0/3987/22_2008/canta/i/Danger.jpg


Mun mielestä on vaan aina ihana katsoa yhä uudelleen ja uudelleen jaksoja ikinä kyllästymättä päähenkilöiden tyyliin. Mekkoja, korkokenkiä, laukkuja.. Carriella oli mielestäni todella erilainen tyyli ja joskus jopa sellaisia vaatteita mitä en ikinä olisi itse kuvitellut kenenkään oikeasti pitävän, mutta se olikin juuri hauskaa katsoa mitä ne stylistit keksiikään. :D Samanthalla oli sellainen tyyli joka vastaisi ehkä parhaiten omaa tyyliäni ja makuani, ja hänellä oli myös ihania kaula- ja korvakoruja.

2. Positiivisuus



















http://www.endedtvseries.com/wp-content/uploads/2013/08/sex_and_the_city_007.jpg

Mielestäni sarjan kaikki neljä päähenkilöä olivat aina ihanan positiivisia ja elämäniloisia naisia. He osasivat iloita pienistäkin arjen asioista. Muistatteko esimerkiksi sen, kun Charlotte käveli asuntonsa ympäri kihlasormus kädessään, ja sen kun Carrie "deittaili" New Yorkia, entäpä Mirandan vilauttelut naapurille? Tällaisia ihania pieniä asioita sarja toi kivasti esille, ja näytti että nämä naiset osaavat iloita elämästä. Sitten tietysti kaikki ne ihanat shoppailureissut, jotka näyttivät hyvin miten onnellisia naiset oikeasti voivat olla päästessään ostamaan ihanat kengät tai jonkun ihanan mekon! Pienistä vastoinkäymisistä ja elämän kolhuista huolimatta nämä neitokaiset osasivat aina, edes joku neljästä, nähdä tilanteessa kuin tilanteessa hyviä puolia ja ajatella positiivisesti.

3. Ystävyys






















http://www.philebrity.com/wp-content/uploads/2008/05/sic_londonnyc.jpg

Sinkkuelämää on omasta mielestäni yksi harvoista sarjoista joka tuo naisten välisen vilpittömän ja kestävän ystävyyden hyvin esille. Nämä neitokaiset olivat aina aidosti onnellisia ja iloisia toistensa puolesta, ja tukivat toinen toistaan päätöksessä kuin päätöksessä - tärkeintä oli, että ystävä oli onnellinen tehdessään päätöksiä. Nämä neitokaiset myös osasivat mielestäni järjestää hyvin yhteistä aikaa, esimerkiksi he saivat aina järjestettyä kalenteriinsa aikaa yhteiselle brunssille tai lounashetkelle, tai menivät yhdessä hauskoihin tilaisuuksiin tai shoppailemaan. Sarjassa ei useinkaan nähty, että kukaan näistä naisista olisi jatkuvasti perunut tapaamisia omien muiden menojensa takia tai tekosyiden ohella esimerkiksi "väsymyksen" tai "työkiireiden" takia. Aina pidettiin huolta että päästiin sovittuun tapaamiseen. Vaikka jokainen näistä naisista oli kiireinen uranainen, niin silti haluttiin nähdä vaivaa ystäyyden eteen ja järjestettiin niitä yhteisiä hetkiä. Ja mielestäni oli kiva myös huomata, että nämä naiset aina jonkun saadessa kutsun kivaan tapahtumaan, pyysivät muita avecceinaan mukaan. Muistatteko esimerkiksi vauvakutsut, hautajaiset, häät, Las Vegasin reissun, rantatalo-reissun... Mielestäni ystävyydessä on tärkeä pitää kiinni sovituista tapaamisista eikä aina oman "väsymyksen" tai "kiireiden" takia heivata ystävää tai mennä sopimaan päällekkäisiä menoja, vaan otetaan myös huomioon toisen tarpeet. On myöskin tärkeää että muistetaan ystäviä esimerkiksi juuri pyytämällä kivoihin tapahtumiin mukaan ja annetaan myös ystävälle tilaisuus hauskanpitoon.

Tähän voisi lisätä vielä kaikki hauskat kommellukset mitä sarjan naisille tapahtui, mutta nuo kolme yllä esiteltyä tuli itselleni ensimmäisenä mieleen. :) Onko lukijoissa muita Sinkkuelämää-faneja? Miksi te rakastatte kyseistä sarjaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti