sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Life is not about dreaming, hoping and waiting - It's about being, doing and becoming something

"Life is not about dreaming, hoping and waiting. It's about being, doing and becoming something."
Siinä taas yksi hyvä sanonta, jonka halusin nostaa esille.

Otsikko ei mitenkään oikeastaan liity siihen mistä aion kirjoittaa (hahaa, hämäsin teitä!), nimittäin mun hajuvesistä tällä kertaa. Mulla on tapana ostaa aina ennen kesää/kesäksi uusi hajuvesi. Jos haistan pitkästä aikaa jotain tiettyä hajuvettä, jota olen käyttänyt joskus aiempina vuosina, herättää se heti muistoja kyseisestä ajanjaksosta jolloin tuoksua käytin. Tämähän johtuu siitä, että aivoissa tuoksu- ja muistiosat jotenkin, en tiedä millä tavalla, on yhteyksissä toisiinsa ja sen takia yhdistämme tietyt tuoksut erilaisiin tunnetiloihin ja ne tuovat mieleemme tapahtumia menneisyydestä.

Tämän sain pomoltani joululahjaksi.. Rihannan Rebelle fleur. Haju on ihan ok, mutta tuo on vaan jo melkeen loppumassa kun pihi pomo antoi niin pienen putelin! :P

Tämä on aika voimakas, mutta hyvä tuoksu. Sopii juhlaan ja iltamenoihin.

Karkkimainen, kesään sopiva tuoksu Sarah Jessica Parkerilta. Ei mitenkään erityinen kuitenkaan, enkä ole tätä hirveästi käyttänytkään.

Hieman vaniljainen, lempeä tuoksu. Private Room. Joskus ennen käytin useammin.


Tää on yks mun lemppareista, tämä on jo toinen puteli jonka olen ostanut! Britney Spearsin tuoksu, en muista nimeä, oisko ollu joku fantasy tai sen tyyppinen? Tosi ihana, herkullinen tuoksu!

Tää on kivan iso puteli. Guccin Envy Me. Kivan voimakas tuoksu, tykkään, ja käytän lähes päivittäin nykyään.

Lady Gagan hajuvesi, oisko ollu joku Black fluid? Sain äidiltäni joululahjaksi. Tuoksu on valitettavasti jotenkin laimea, tai ei vaan muuten jää mitenkään erityisemmin mieleen.

Tääkin on mun yks suosikeista, Burberryn tuoksu. Ihanan voimakas, todella hyvä. Sopii iltamenoihin ja juhlaan hyvin.

Nyt pohdinkin, että minkä hajuveden voisin tässä hommata.. En halua mitään liian kallista, sellainen maximissaan 40e maksava tällä kertaa olisi sopiva. Haluan kokeilla jotain ihan uutta, haluan ehkä mennä vain pyörimään hajuvesiosastoille kauppoihin ja haistella mahdollisimman monta läpi jotta löytäisin uuden aarteen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti