keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tervemenoa tavarat Ainokirppikselle!

Huomenna heivaan tavaroitani Ainokirppikselle, joka siis sijaitsee Kannelmäen juna-asemalla. Olen aiemmin käynyt pari kertaa kyseisellä kirppiksellä ostajana, ja sielä on aina paljon ihmisiä, joten olen hyvin hyvin positiivisella mielellä viemässä kamojani sinne. :) Pöytätilannekin oli kuulemma sellainen että oli ihan täyttä niin sen takia vasta huomiselle sain varattua itselleni paikan. Hyllyköt ja rekit on sielä myös aina todella siistin näköisessä kunnossa, ja varmasti omat kamani pysyy myös hyvin järjestyksessä. Muutenkin siistin oloinen paikka mukavalla sijainnilla. Vien sinne vaatteita, käyttämättömiä kenkiä, pari laukkua, asusteita, koruja, kosmetiikkaa... Ihan kaikkea laidasta laitaan. 6 päivää on myyntiaika, ja käyn ainakin pari kolme kertaa järjestelemässä paikkaani ja viemässä lisää tavaraa... Näiden kassien kanssa lähden huomenna aamulla liikkeelle:

Kuvassa oleva ruskea laukkukin menee myyntiin. Treenikassi täynnä kenkiä ja vaatteita, H&M pussissa pieniä juttuja, Ikea-kassi täynnä vaatteita...

Kirjoittelin myös ostoslistaani siistimmäksi ja järjestelmällisemmäksi. Kun aloin tekemään kohtaa "hiustenhoito", käväisin lukemassa Sokoksen tuotesivuja ja mitä mitä, siellähän on näköjään jotkut "hiusten hellimisviikot," jossa laadukkaita kampaamotuotteita jopa -40% ja toimituskulut 0e (ei siis kotiinkuljetettuna). Siellä on monta sellaista tuotetta, jotka löytyy myös mun ostoslistalta, ja vieläpä todella edullisiin alennettuihin hintoihin. Mä haluan siis nimenomaan hommata kampaamotuotteita. Ehkä pitäisikin hommata tuolta nyt joitain tuotteita vielä kun saa halvalla. Se kampanja on voimassa 6.4 asti.
Ainakin tämän: http://www.sokos.fi/fi/sokos/cutrin-colorism-shampoo-100-ml ja tämän http://www.sokos.fi/fi/sokos/cutrin-colorism-conditioner-hoitoaine-75-ml voisin hommata ekana, sillä olen ajatellut alkaa käyttämään kampaamotuotteiden shampoota & hoitoainetta, nyt värjättyäni hiukseni punertaviksi. Nuo Colorism shampoo & hoitoaine lupailevat ylläpitää intensiivistä ja kiiltävää väriä. Etsinkin jotain, mikä ylläpitäisi punaisten hiusten väriä ja kiiltoa pidempään. Punaiset hiukset on tosi haastavat, sillä ainakin itsellä ne haalistuu heti auringonvalossa, ja väri ei tahdo pysyä intensiivisen punaisena pitkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti